Sport

NAKON SUKOBA U GOSPINOM POLJU Trener napao dva igrača i završio u pritvoru

NAKON SUKOBA U GOSPINOM POLJU Trener napao dva igrača i završio u pritvoru

Nakon završetka prvenstvene rukometne utakmice koja se u subotu, 6. veljače, u večernjim satima odigrala u sportskoj dvorani u Gospinom polju, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između rukovodstva i igrača jednog od rukometnih klubova koji su odigravali utakmicu.
Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u navedenom sukobu 29-godišnji trener kluba fizički napao dva igrača koja su tom prilikom lakše ozlijeđena, te je zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, uz kaznenu prijavu, rano jutros predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o kondicijskom treneru kluba Antoniu Dragiću, kojega je predsjednik RKHM Dubrovnik Ivica Granić suspendirao. Njegov otac je pak zaradio prekršajnu prijavu zbog vrijeđanja policijskog službenika.

Naime, nakon što su sudionici sukoba dovedeni u prostorije policije, jedan od njih je, tijekom kriminalističkog istraživanja, vrijeđao policijskog službenika. Radi se, navodie iz Policijske uprave, o 60-godišnjaku koji je zbog toga prekršajno prijavljen po čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem  ovog događaja u sklopu kojeg će se utvrditi eventualna prekršajna odgovornost po Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, Zakona o javnom okupljanju, Zakona o privatnoj zaštiti i kršenju Odluke Nacionalnog stožera o javnim okupljanjima.

 

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist