Aktualno

NAKON PONIŠTENOG NATJEČAJA Ivan Pavličević privremeni načelnik Policijske uprave

NAKON PONIŠTENOG NATJEČAJA Ivan Pavličević privremeni načelnik Policijske uprave

Ivan Pavličević privremenim rješenjem imenovan je načelnikom Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Naime, Pavličeviću je istekao mandat, a ministar unutarnjih poslova Davor Božinović poništio je natječaj za načelnika ove Policijske uprave.

Kako navode iz Policije, nakon provedenog internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova na radno mjesto načelnik/ca policijske uprave, u pet policijskih uprava, među kojima i Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, nisu imenovani rukovodeći policijski službenici – načelnici policijskih uprava.

-Postupanje po predmetnom internom oglasu je završilo objavom rješenja o djelomičnoj obustavi te se u narednom razdoblju očekuje raspisivanje novog internog oglasa, na koji se mogu javiti svi kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete, pa tako i oni koji su sudjelovali u ranijem internom oglasu.

Do okončanja novog internog oglasa, dužnost načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske će, privremenim rješenjem, obavljati dosadašnji načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević – navode iz MUP-a.

Rješenje o privremenom premještaju počinje teći s današnjim danom i može trajati najduže šest mjeseci

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist