Aktualno

NAKON PONIŠTENOG NATJEČAJA Ivan Pavličević privremeni načelnik Policijske uprave

ivan pavlicevic022

Ivan Pavličević privremenim rješenjem imenovan je načelnikom Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Naime, Pavličeviću je istekao mandat, a ministar unutarnjih poslova Davor Božinović poništio je natječaj za načelnika ove Policijske uprave.

Kako navode iz Policije, nakon provedenog internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova na radno mjesto načelnik/ca policijske uprave, u pet policijskih uprava, među kojima i Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, nisu imenovani rukovodeći policijski službenici – načelnici policijskih uprava.

-Postupanje po predmetnom internom oglasu je završilo objavom rješenja o djelomičnoj obustavi te se u narednom razdoblju očekuje raspisivanje novog internog oglasa, na koji se mogu javiti svi kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete, pa tako i oni koji su sudjelovali u ranijem internom oglasu.

Do okončanja novog internog oglasa, dužnost načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske će, privremenim rješenjem, obavljati dosadašnji načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević – navode iz MUP-a.

Rješenje o privremenom premještaju počinje teći s današnjim danom i može trajati najduže šest mjeseci

Pročitajte još

PRAVDA ZA KATU I STIPU Prosvjed sutra u 19 i 30 ispred zgrade suda

Dulist

KRAJ TOPLINSKOG VALA? Stiže promjena, najavljena nevremena, izdana upozorenja za tri regije

Dulist

MASOVNI TEHNOLOŠKI KVAR I naša zračna luka osjeća posljedice!

Dulist