Aktualno

Nakon odlaska Gorana Hrnića, dužnost direktorice preuzima Alessandra D’Angelo

Nakon odlaska Gorana Hrnića, dužnost direktorice preuzima Alessandra D'Angelo

Odlaskom Gorna Hrnića iz Gulliver travela, dužnost direktorice TUI Destination Experiences za Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju preuzet će Alessandra D’Angelo, zajedno s regijom Bugarska, koju je vodila do sada. Alessandra D’Angelo pridružila se TUI-u 2009. kao predstavnik te je postupeno gradila svoj put i karijeru unutar TUI-a. Dugi niz godina radila je u Turskoj i Grčkoj, a na poziciju voditeljice regije Bugarska došla je 2018. godine.
-Iznimno mi je drago što sam postala dio ovako uspješnog tima i vjerujem da ćemo u tom smjeru i nastaviti. Naši glavni ciljevi u narednom razdoblju su realizacija poslovnih planova te uspješan dovršetak integracije Gullivera travela u TUI Grupu – izjavila je D’Angelo.
Podsjetimo, Goran Hrnić, jedan od osnivača Gullivera travela, otišao je s funkcije predsjednika Uprave, o čemu je DuList pisao još početkom tjedna. Ovu je priznatu turističku agenciju vodio kroz 31 uspješnu godinu poslovanja. Nakon 40 godina radnog staža i sa 60 godina života, djelomično i zbog zdravstvenih problema, a nakon dužeg razmišljanja, se odlučio odmoriti. Za DuList je rekao kako mu je u planu baviti se savjetodavnim poslovnima.

Pročitajte još

‘SNOVITI GRAD’ Izložba posvećena sv. Ivanu Pavlu II.

Dulist

Od ovog ponedjeljka otvoreno Libertasovo prodajno mjesto u Župi

Dulist

[FOTO] LEONARDA TIKVICA ‘PEP konferencija je prilika mladima za čuti iskustva stručnjaka iz prve ruke’

Nora Di Leo