Aktualno

Nakon niza medalja, Španja najavio kraj karijere

Nakon niza medalja, Španja najavio kraj karijere

Povodom osvajanja brončane medalje i izvrsnih rezultata na netom završenim Paraolimpijskim igrama u Londonu, župan Nikola Dobroslavić primio je danas Mihovila Španju.

Župan je čestitao Španji na izvrsnom nastupu na Paraolimpijskim igrama i na osvajanju brončane medalje te na brojnim trenucima ponosa i radosti koje je pružio žiteljima Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.
 
Španja se osvrnuo na svoje nastupe kroz 4 olimpijska ciklusa, na 26 osvojenih medalja i 16 srušenih rekorda, zaključivši kako je zadovoljan ostvarenom karijerom te je zahvalio Dubrovačko-neretvanskoj županiji i županu Dobroslaviću na kontinuiranoj podršci njegovom radu i projektima. Posebice je istaknuo projekt izrade dokumentarnog filma koji je pratio njegove pripreme i nastup u Londonu, ali i prikazao život jednog paraolimpijca, a sve sa ciljem pružanja primjera mladima.
 
S obzirom da je Španja najavio kraj karijere, župan mu je poželio puno sreće i zdravlja u svim njegovim budućim, posebice akademskim, aktivnostima te mu uručio prigodan poklon.

Pročitajte još

[FOTO] Svečana 150 obljetnica Hrvatskog liječničkog zbora

Dulist

Ništa od revizije Dubrovačkih ljetnih igara

Dulist

Ministar Bačić u Dubrovniku otvorio Konferenciju o prostornom planiranju morskog područja RH

Dulist