Sport

NAKON BEOGRADA Bobić nezadovoljan: ‘Ovo je kolektivni sport!’

NAKON BEOGRADA Bobić nezadovoljan: 'Ovo je kolektivni sport!'

Kako smo i najavljivali bila je to teška utakmica koju smo odlično otvorili vodstvom 5:1. No, unatoč upozorenjima došlo je do zastoja u našoj igri čime smo dozvolili protivniku ponovno uključenje u utakmicu. Posebno sam zadovoljan kako smo reagirali u razdoblju igre s igračem manje nakon isključenja Marka Macana – kazao nam je trener Juga Miho Bobić.

Na pitanje je li Macan zaslužio isključenje brutality Bobić nam je rekao kako u tom duelu nije bilo udaranja, već je došlo do obostranog guranja: „Uvjeren sam da i sudac sada tako misli, ali valja nam poštovati njegovu odluku. Nažalost, stoji da opet nismo znali najbolje reagirati na agresivnu igru protivnika u Beogradu.“

Nakon početnog vodstva Juga 5:1, Zveda je izjednačila na 8:8 i potom se držala u egalu do samog kraja utakmice. U trenutku spomenutog isključenja rezultat je nakon realiziranog peterca za domaćine iznosio 11:10. U tom razdoblju odlično je igrao Ante Visković koji je postigao gol s igračem manje za 12:10, a potom i 13:11. Trener Juga CO posebno je istaknuo njegov učinak, te dodao:

– Postoje elementi s kojima sam izrazito zadovoljan, ali ima i onih s kojima ćemo se morati ozbiljno pozabaviti. Jako sam nezadovoljan igrom nekolicine igrača. Moraju shvatiti da je vaterpolo kolektivni sport i da ovisimo jedni o drugima. Utakmica je samo rezultat odnosa prema klubu i radu – ovim riječima završio je svoje viđenje utakmice u Beogradu trener Juga Miho Bobić.

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr