DuList IN

NAJSMJEŠNIJA NAGRADNA IGRA Osvojite ulaznice za stand up u Lazaretima!

Komedija s nogu

Vodeća regionalna produkcija stand-up komedije ‘Komedija s nogu’ dolazi u Dubrovnik! U srijedu, 23. srpnja pred publiku u Lazaretima stat će njih trojica, a ako ih želite slušati, javite nam se na info@dulist.hr!

U suradnji s Lazaretima DuList vam daruje dvije ulaznice… Ostavite nam kontakt, ime, prezime… A čekaju vas Domagoj Pintarić iz Zagreba, Filip Andronik iz Sarajeva, te Peđa Bajović, koji je kako sam kaže – odasvud!
U programu od skoro dva sata komičari će, u interakciji s publikom, proći aktualnosti i teme iz svakodnevnog života, povremeno ismijavajući i same sebe.
Ono što treba znati, stand up comedy nije pričanje viceva i šala niti nekakva gluma u skečevima. Oni pričaju – o životu! To je ono što žele i što umiju. Oni koji su im bili u gostima to mogu potvrditi, a oni koji još nisu – dobrodošli!
Domaća stand-up komedija doživljava pravi bum u zadnjih par godina pa će od jeseni svoje mjesto naći i na televizijskim ekranima širom regije.
Uvjereni smo da će Dubrovčani uživati u ovoj večeri smijeha i urbanog humora.Program počinje u 21 sat, a ulaznice za ‘Komediju s nogu’ mogu se kupiti prije početka izvedbe po cijeni od 40 kuna na blagajni Lazareta.

Pročitajte još

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist