DuList INUrednički izbor

Najljepši gradski đir, Orsulom, ima samo jednu veliku manu!

Orsula setnica Naslovna

Svi su ovih popodneva, dana, tjedana… u potrazi za ‘baš onim’ fenomenalnim mjestom za šetnju. Nama zasad odlično ide i zato vam rado, dragi čitatelji, donosimo gradske vizure iz naših đireva, a najljepša gradska šetnica, ona na putu od Orsule ovih je dana idealno mjesto za kratku šetnju!

U oba smjera tri kilometra dovoljno je da se razbije monotonija, ali i razgibaju mišići! Lijepo je vidjeti i kako se ljudi drže socijalne distance, a ipak stignu uživati u prirodi, suncu i lijepom pogledu prema neponovljivom Gradu.

Ipak, kad se malo ‘spusti pogled’, može se primjetiti kako je ovih tri kilometra šetnice ipak – zapušteno. Nekako neugledno. Puno je drače i trave, a i pune kante za smeće kvare cjelokupni dojam jer ih je premalo. Na šetnici je tek pokoja razrušena klupa.

Kad sve ovo prođe, bilo bi lijepo kad bi netko uvidio potencijal ovog gradskog čarobnog kutka, jer uz minimalna ulaganja, može se dovesti u pristojno stanje. Ma i više od toga!

Pročitajte još

Novi uzbudljivi kino program za sve generacije

Dulist

U SURADNJI S PARKOM ORSULA Darujemo ulaznice za Zoster!

Dulist

[KOMENTAR] Franković: ‘Vrijeme je za zaokret u turizmu i da kažemo ‘dosta‘ povećanju brojki, Dubrovnik je tu primjer upravljanja‘

Dulist