KulturaUrednički izbor

NAIRA ASATRYAN U DVORU Donacijski koncert za Opću bolnicu Dubrovnik

NAIRA ASATRYAN U DVORU Donacijski koncert za Opću bolnicu Dubrovnik
Dubrovnik, 22.09.2016. Festival Dubrovnik u pozno ljeto - humanitarni klavirski recital Naira Asatryan Foto: Zeljko Tutnjevic - Dubrovacki vjesnik

Tradicionalni donacijski koncert pijanistice Naire Asatryan ove će se godine održati u subotu 1. srpnja u atriju Kneževa dvora. Koncert se održava u organizaciji Dubrovačkog simfonijskog orkestra, a ove godine prihod od ulaznica namijenjen je Općoj bolnici Dubrovnik. Početak je u 21 sat.

Iza pijanistice Naire Asatryan i Dubrovačkog simfonijskog orkestra niz je suradnji humanitarnog karaktera. Tako su prethodnih godina bili organizirani koncerti za Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko neretvanske županije, koncert za nabavu ultrazvučnog aparata za Jedinicu intenzivnog liječenja te kupnju Fibroscan aparata za Opću bolnicu Dubrovnik, dok je prošlogodišnji koncert bio namijenjen obnovi Osnovne škole Glina.

Ove godine na programu će se naći djela Bacha i Beethovena. Najprije Bachova Francuska uvertira, a potom Beethoven, njegova Mjesečeva sonata i Varijacije na temu “God save the King”.

Ulaznice po cijeni od 15 i 20 eura moguće je kupiti na blagani DSO-a (od ponedjeljka do petka od 9 do 14h), u Luži, agenciji Perla Adriatica na Pločama i online na ulaznice.hr.

Pročitajte još

‘Krakelure, Pavo i ja’ – splitska izložba i performans Slavena Tolja

Dulist

[FOTO] ‘JA SAM ONA KOJA NISAM’ Gostujuća predstava oduševila dubrovačku publiku

Dulist

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Otvaranje’ Berte Miloš

Dulist