DuList IN

NAGRADNA IGRA Ponta Lopud Festival daruje čitatelje DuLista

NAGRADNA IGRA Ponta Lopud Festival daruje čitatelje DuLista

Bliži nam se prvo izdanje Ponta Lopud Festivala. Sve karte za filmske projekcije su ‘rasprodane’, a za svoje medijske sponzore organizatori su osigurali darivanja za čitatelje. Riječ je o jednom poklonu koji uključuje dvije osobe te podrazumijeva transfere brodom, večeru i filmsku projekciju.

U subotu, 3. srpnja, sretni dobitnici moći će tako uživati u večeri u Konobi Dubrovnik te filmu MOJE LJETO LJUBAVI Pawela Pawlikowskog. Polazak s velikog mula u Gružu brodom Argosy do Lopuda je u 18 sati. Slijedi ugodna vožnja do otoka koja traje otprilike sat vremena. U terminu od 19.00 do 21.30 sat se može konzumirati večera s Festivalskog menu-a, a piće nije uključeno. U 21,30 sati je projekcija spomenutog filma slavnog redatelja u trajanju od 86 minuta na La Baja plaži, RHM Lafodia Sea Resort, a povratak u Dubrovnik je u 23,30 sati s velikog mula na Lopudu s, također, brodom Argosy do Gruža.

Sudjelovanje u darivanju ostvaruje se mini kvizom i točnim odgovorom na pitanje: Navedite ime jednog polaznika ovogodišnjeg Masterclassa Ponta Lopud festivala kojeg vodi oskarovac Pawel Pawlikowski? Točne odgovore s vašim kontaktom možete poslati na e-mail adresu nagradna@dulist.hr.

Sretno!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist