DuList IN

NA STRADUNU NJIH 99 Moto mrazovi za Doris prikupili više od 7500 kuna!

Moto mrazovi, koji su ovog četvrtka na Stradunu razveselili brojnu dubrovačku dječicu, i ove su godine svoju manifestaciju održali u humanitarnom tonu. Tako su za našu sugrađanku Doris Bender prikupili 7560 kuna.
Dio ovogodišnjih Moto mrazova, uz slobodne bikere, bili su Moto klub Libertas riders, Moto klub Dvije rote, Moto klub Unbelievable riders, Moto klub Prikaze, Moto klub Nomadi, Vespa klub Dubrovnik te BMW klub Dalmacija. Na Stradun ih se danas spustilo ravno -99!
-Ovim putem MK Libertas riders zahvaljuje svima koji su ponovno bili dio ove manifestacije, onima koji su se u nju uključili te posebno svima koji su odlučili donirati dio sredstava u humanitarne svrhe.
I ovogodišnji Moto mrazovi realizirani su u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala uz potporu Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika – poručuju organizatori.

Pročitajte još

FOTO Dalmatino održao koncert u prepunom kampu Solitudo

Dulist

PUTOPIS SRĐANA ĆIMIĆA Nezaboravno iskustvo u Lisabonu

Dulist

FESTIVAL NA TRI LOKACIJE Što vas ove godine čeka na ‘Ljetu u Gružu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija