Sport

NA PLAŽI MANDRAČ U nedjelju 5. kolo Akvatlon Lige

NA PLAŽI MANDRAČ U nedjelju 5. kolo Akvatlon Lige

Utrka 5. kola Akvatlon lige održat će se u nedjelju 27. kolovoza sa startom u 8 sati na plaži Mandrač u Lapadu u organizaciji Dubrovnik Triatlona.

Plivat će se 1000 metara od Mandrača do Copacabane i natrag, zatim se s plivanja ide odmah iz tranzicije na trčanje dva kruga po 2500 metara, sve uz more Mandrač – Copacabana – Solitudo – Mandrač dvaput, ukupno 5000 metara trčanja.

Svi natjecatelji mogu preuzeti natjecateljske brojeve od 7.30 sati, pripremiti se i zagrijati za početak utrke. Brifing utrke za sudionike će se organizirati prije starta u zoni tranzicije gdje će se kratko natjecateljima objasniti sve što je potrebno znati za utrku.

Bit će održana i rekreativna štafeta, gdje jedna osoba pliva, a druga trči, koja se ne boduje, ali se mjeri ukupno vrijeme. Štafete treba prijaviti na email info@dubrovnik-triathlon.com ili na licu mjesta pola sata prije starta.

Organizator Dubrovnik Triatlon poziva sve ljude dobre volje, stare i mlade, na sudjelovanje koje je besplatno, a prijaviti se mogu svi individualni natjecatelji na www.racecollector.com.

Finale lige u suradnji s DU-MOTION planirano je za 1. listopada na Pločama iza Grada, koje će ujedno biti i državno prvenstvo u Akvatlonu!

Pročitajte još

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist

Ana Petković državna prvakinja u parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina

Dulist

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist