Sport

NA PLAŽI MANDRAČ U nedjelju 5. kolo Akvatlon Lige

Utrka 5. kola Akvatlon lige održat će se u nedjelju 27. kolovoza sa startom u 8 sati na plaži Mandrač u Lapadu u organizaciji Dubrovnik Triatlona.

Plivat će se 1000 metara od Mandrača do Copacabane i natrag, zatim se s plivanja ide odmah iz tranzicije na trčanje dva kruga po 2500 metara, sve uz more Mandrač – Copacabana – Solitudo – Mandrač dvaput, ukupno 5000 metara trčanja.

Svi natjecatelji mogu preuzeti natjecateljske brojeve od 7.30 sati, pripremiti se i zagrijati za početak utrke. Brifing utrke za sudionike će se organizirati prije starta u zoni tranzicije gdje će se kratko natjecateljima objasniti sve što je potrebno znati za utrku.

Bit će održana i rekreativna štafeta, gdje jedna osoba pliva, a druga trči, koja se ne boduje, ali se mjeri ukupno vrijeme. Štafete treba prijaviti na email info@dubrovnik-triathlon.com ili na licu mjesta pola sata prije starta.

Organizator Dubrovnik Triatlon poziva sve ljude dobre volje, stare i mlade, na sudjelovanje koje je besplatno, a prijaviti se mogu svi individualni natjecatelji na www.racecollector.com.

Finale lige u suradnji s DU-MOTION planirano je za 1. listopada na Pločama iza Grada, koje će ujedno biti i državno prvenstvo u Akvatlonu!

Pročitajte još

Tucak objavio širi popis za EP 2024.

Dulist

DVIJE MEDALJE ZA IGRAČA BK DUBROVNIK ‘Ni Olimpijske igre mu nisu više tako daleko’

Dulist

Košarkaši saznali protivnike na kvalifikacijskom turniru za OI

Dulist