Aktualno

NA PITANJA ĆE ODGOVARATI I ŠUICA U Dubrovniku panel rasprava s građanima u okviru Konferencije o budućnosti Europe

U organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske i Ministarstva vanjskih poslova, Europske unije i suradnje Kraljevine Španjolske, u Dubrovniku će se u ponedjeljak, 11. listopada 2021. godine, održati panel rasprava s građanima ‘Pripremajući se za sutrašnjicu: globalna i regionalna uloga Europske unije’ s početkom u 11 sati (Lazareti, Ulica Frana Supila 10).

Panel će otvoriti državna tajnica za Europu Andreja Metelko-Zgombić i državni tajnik za EU Juan González-Barba, a sudjelovat će i potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravka Šuica, ujedno i supredsjedateljica Izvršnog odbora Konferencije o budućnosti Europe. Uslijedit će razgovor s publikom koja će sudjelovati i online – studentima, predstavnicima udruga mladih, civilnog društva, i ostalih zainteresiranih za ove teme.

U razgovoru s građanima, koji se organizira u sklopu aktivnosti koje se provode u okviru Konferencije o budućnosti Europe, namjera je potaknuti promišljanja i raspravu, posebno među mladima, o pitanjima poput trebamo li snažnu geopolitičku Europu i koja je strateška važnost politike proširenja za Europsku uniju u cjelini.

Pročitajte još

S potvrdom po abonamenat samo jednom u školskoj godini

Dulist

29. GODINA POSLIJE Operacija Konavle

Dulist

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je u četvrtak i petak bez struje?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija