Grad

Na nogometnom terenu s umjetnom travom u Gospinom polju izvodi se redoviti servis

Na nogometnom terenu s umjetnom travom u Gospinom polju izvodi se redoviti servis

Na nogometnom terenu s umjetnom travom u Gospinom polju provode se radovi velikog servisa kako bi igralište bilo u potpunosti spremno za novu sezonu koja počinje najesen.

Servis se provodi u garantnom roku i sukladno ugovoru o izvođenju te ne predstavlja novi trošak za Javnu ustanovu Športski objekti niti za Grad Dubrovnik.

Očekivano je da će radovi trajati tri tjedna nakon čega se garancija na izvedene radove, također sukladno ugovoru, produljuje za dodatne dvije godine.

Termin za izvođenje navedenih radova odabran je jer je tijekom ljeta manje aktivnosti, dok će se treninzi prema postojećem rasporedu do kraja lipnja odvijati na stadionu Lapad kada nastupa ljetna pauza.

Podsjetimo, izgradnja novog nogometnog terena s umjetnom travom i pratećim prostorima u Gospinom polju (I. i II. faza) dio je investicijskih ulaganja u sportsku infrastrukturu koje je pokrenula ova gradska uprava. Planirana III. faza radova uključuje izgradnju novog terena do postojećeg igrališta te uređenje tribina i njihovo natkrivanje.

Nogometni teren otvoren je siječnju 2020. godine od kada je na svakodnevnom raspolaganju sportskim klubovima za trenažni proces te održavanje utakmica.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist