Politika

Na Misu usred tematske sjednice

Umjesto na Svetoj misi, za koju je pauzu tražila HDZ-ova Sanja Putica, HDZ-ovci su završili na kavi u Gradskoj kavani. Predsjednica Olga Muratti umalo je udovoljila njihovom zahtjevu, no kad je saznala da pomoćnica ministrice mora ići, od toga je odustala i dala im pauzu od 15 minuta.

Zbog unaprijed zakazanih obveza, za govornicu je stala pomoćnica Andrea Metelko Zgombić koja je odgovorila na prvi blok pitanja.

– Ja znam unaprijed što će reći, pa se pripremite za repliku – istaknuo je Antun Kisić (HDZ).
 
– Tko ste vi da znate što će ona reći. Kolega Kisić, niste dobili riječ – grmila je predjsednica GV Olga Muratti.  
 
– Ovo je tematska sjednica po prijedlogu našeg kluba, ona je na našem raspolaganju ne vašem  – odgovorio joj je Kisić.

Nakon što je Metelko Zgombić odgovorila na pitanja, za govornicu je izašla Dubravka Šuica traživši stanku od sat vremena. Ni tu predsjednica GV nije bila popustljivija, pa je odobrila pauzu od svega 15 minuta.

Muratti je pri tom odgovorila HDZ-ovcima da su u protokolu na Boninovu i na misi mogli sudjelovati tijekom jutra, a ne tražiti pauzu usred tematske sjednice Gradskog vijeća kako bi u 19 sati nazočili Misi.

Pročitajte još

VLAHUŠIĆ O POLUGODIŠNJEM IZVRŠENJU PRORAČUNA ‘Najvažniji dokument Grada nalazi se na skrovitom mjestu’

Dulist

Miho Baće novi predsjednik dubrovačkog HSLS-a

Dulist

Olgi Muratti novi četverogodišnji mandat na čelu dubrovačkog HSU-a

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija