Zanimljivosti

Na Lokrumu se održavaju radionice iz robotike i programiranja

lokrum02

Povodom obilježavanja 75 godina tehničke kulture u Hrvatskoj, radionice i natjecanje iz robotike i programiranja bez ekrana će se održati u masliniku na Lokrumu u subotu i nedjelju, 19. i 20. lipnja

-Molili bi se roditelji da djecu prijave za jedan dan, ne oba, tako da više djece ima priliku sudjelovati.
Okvirni plan (plan je podložan promjenama): 10:00 polazak s brodom na Lokrum, 10:30 radionica robotike i programiranja bez ekrana, 11:30 pauza (sendvič i voda/sok) i 12:00 ekipno natjecanje – ističu iz Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Na kraju radionice će polaznici dobiti uvjerenje o uspješno odrađenoj radionici. Osim radionice za polaznike će biti organizirano i ekipno natjecanje. Radionice su otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati radionice. Za sve polaznike su osigurane majice, sendvič i voda/sok.

Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti ovdje.

Radionice održavaju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatički klub Futura uz podršku Hrvatske zajednice tehničke kulture i Javne ustanove Rezervat Lokrum.

Pročitajte još

OPTIČKA VARKA ILI IPAK NE?! Jedrilica prošla za dlaku ispod Mosta

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1897. Na Korčuli rođen kipar Frano Kršinić

Dulist

Australska influencerica upozorava na pravila odijevanja na hrvatskim plažama

Dulist