Aktualno

Na Libertasu započela nova akademska godina

Na Libertasu započela nova akademska godina

U ponedjeljak, 7. rujna, Međunarodno Sveučilište Libertas je otvorilo svoja vrata novim studentima, a time su ujedno i započela predavanja na preddiplomskom smjeru Turističkog i hotelskog menadžmenta.

Nastava za prvu godinu odvija se po uobičajenoj praksi u predavaonicama, uz poštivanje svih mjera i epidemioloških propisa. Što se tiče predavanja za drugu i treću godinu održavaju se online za početak. Studentima Međunarodnih odnosa i diplomacije koja se odvija na engleskom jeziku predavanja će započeti 28.rujna, također online.

Za studente četvrte godine Turističkog i hotelskog menadžmenta nastava će također započeti 28.rujna. Prvi dan početka nastave studente je pozdravio Voditelj Sveučilišta u Dubrovniku, profesor Milan Perić, koji im je i zaželio uspješan studij sa zamolbom pridržavanja svih epidemioloških mjera.

Sveučilište Libertas od 1.srpnja se preselilo u nove prostore na adresi don. Frana Bulića 4, u zgradu zagrebačkog sveučilišta.

Pročitajte još

PROMETNA U KUPARIMA Ozlijeđena osoba prevezena u bolnicu

Dulist

OD IDUĆEG TJEDNA Liječnici će imati pravo prijaviti pacijente privremeno nesposobnima za vožnju

Dulist

GORAK KRAJ ‘Novi Europski Bauhaus’ izostavio Dubinu iz projekta, iz kluba poručili: Uprava TUP-a gurnula nas je u stečaj

Dulist