Aktualno

Na društvenim mrežama kruži lažna nagradna igra INA-e!

Na društvenim mrežama pojavila se navodna nagradna igra INA-e kojom se, kako se navodi, obilježava 58. obljetnica Ine Državna potpora. Korisnicima je ponuđen kratak upitnik na kraju kojeg se obećava dobitak od 4000 kuna. Iz INA-e upozoravaju kako se radi o lažnoj nagradnoj igri.

– Obavještavamo vas da je u tijeku lažna nagradna igra na društvenim mrežama u kojem se njezin organizator lažno predstavlja kao INA. Svi Inini službeni nagradni natječaji i nagradne igre koje kompanija organizira objavljuju se putem Ininih službenih kanala – internetske stranice www.ina.hr te Ininih službenih profila na društvenim mrežama, objavili su iz INA-e na službenim stranicama te dodali kako službeni natječaji uvijek sadržavaju jasna pravila i informacije o zaštiti podataka.

– Stoga vas upozoravamo da nagradni natječaji i nagradne igre koji se objavljuju na drugim internetskim stranicama ili kanalima nisu povezani s Inom i savjetujemo vam da ne dijelite s njima svoje osobne ili bilo kakve druge podatke. Sve sumnjive nagradne natječaje koji se predstavljaju kao INA uvijek možete prijaviti 0-24 sata putem INA Besplatnog telefona na 0800-1112, zaključuju iz INA-e.

 

Foto: printscreen

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist