Aktualno

MSC za svoje putnike zakupio čarter letove s 26.000 mjesta

MSC za svoje putnike zakupio čarter letove s 26.000 mjesta

MSC Cruises je objavio da je zakupio najveći zračni čarter program za ljeto 2021. kako bi što više ukrcajnih luka bilo lako i sigurno dostupno iz niza europskih zemalja.
Gosti će moći uživati u nesmetanom putovanju iz svojih domova do broda za odmor na moru, sve pod zaštitom vodećeg zdravstveno-sigurnosnog protokola kompanije koji se sada proširen i na putovanje zrakom.
Time se otvara širok izbor luka, brodova i itinerera ovog ljeta za goste MSC Cruisesa iz Italije, Francuske, Njemačke, Španjolske i Švicarske za krstarenja istočnim i zapadnim Mediteranom i sjeverom Europe.
– Kako sve veći broj brodova naše flote nastavlja s plovidbom ovog ljeta, a naši novi i gosti ponavljači planiraju svoje odmore na jednom od naših brodova diljem Europe, smatrali smo da moramo odgovoriti na tragove koje je pandemija ostavila na brojne zrakoplovne kompanije. Budući da ih većina još ne radi po uobičajenom redu letenja, željeli smo našim gostima iz cijele Europe pružiti bezbrižnost u dolasku do ukrcajne luke na jednostavan i siguran način – rekao je Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruisesa.
MSC-ov vodeći zdravstveno-sigurnosni protokol u industriji će biti proširen te će se primjenjivati i na čarter letove koji će biti organizirani u suradnji s nekim od vodećih europskih zračnih prijevoznika.
Iskoristili smo iskustvo prikupljeno od ponovnog početka plovidbe u 8. mjesecu prošle godine te ćemo raditi s našim zrakoplovnim partnerima kako bismo primijenili naš vodeći zdravstveno-sigurnosni protokol i na čarter letove, a sve kako bi i taj dio putovanja gostiju postao dijelom ‘društvenog mjehurića’ broda. Ovo je još jedan primjer našeg pomicanja granica i uvođenja još jedne novosti u industriji s ciljem pružanja povjerenja i mira gostima koji im trebaju kako bi u potpunosti uživali u odmoru s nama – dodao je.
MSC Cruises se obvezao na čarter letove između 7. i 10. mjeseca, s više od 26.000 mjesta, od zrakoplovnih kompanija uključujući Iberiju, Alitaliju, Eurowings i Neos. Letovi će biti iz pristupačnih zračnih luka diljem Njemačke, Španjolske, Francuske, Italije i Švicarske kako bi gosti mogli doći u prikladno vrijeme u zračnu luku blizu ukrcajne prije početka svog odmora na krstarenju.
Budući da mnoge zrakoplovne kompanije mijenjaju raspored letenja uz relativno kratku obavijest radi promjena u ograničenjima putovanja, MSC Cruises je odlučio preuzeti situaciju u svoje ruke te zakupiti čitav zrakoplov kako bi gostima osigurao da će let biti u planirano vrijeme i da neće utjecati na njihove planove za odmor.
MSC Cruises je ovog ljeta rasporedio osam brodova u Europi, a njih šest će imati koristi od ovog bogatog Fly&Cruise programa. To su:
Zapadni Mediteran – MSC Grandiosa i MSC Seaside
Istočni Mediteran – MSC Splendida, MSC Orchestra i MSC Magnifica
Sjeverna Europa – MSC Seaview
Kada gosti slete u odredišnu zračnu luku, do ukrcajne luke će putovati privatnim transferima MSC Cruisesa koji su zaštićeni po istim visokim standardima zdravstveno-sigurnosnog protokola MSC Cruisesa kao i na brodovima flote, a sada i u čarter zrakoplovima.
Kako bi gostima pružio odmor bez stresa i očuvao dobrobit na ljetnim krstarenjima, MSC Cruises je također ostvario suradnju s najvećim europskim pružateljem osiguranja Europ Assistance u ponudi Covid-19 plana zaštite po cijeni od 25 € po osobi, a koje goste pokriva prije, tijekom i nakon krstarenja.

Pročitajte još

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist