Aktualno

MSC Cruises produžio obustavu plovidbe za MSC Magnificu do 14. veljače

MSC Cruises danas je najavio produljenje obustave plovidbe za brod MSC Magnifica radi dodatnih mjera koje je grčka vlada nedavno uvela s ciljem obuzdavanja pandemije, a koje će vrlo vjerojatno biti produžene i nakon blagdanskog razdoblja. Kao dio ovih mjera, brodovi do 6. siječnja u grčkim lukama smiju imati samo tehnička pristajanja.

Kako u ovom trenutku nije izvjesno hoće li luke biti u potpunosti otvorene 7. siječnja ili će se mjere dodatno produžiti što je vrlo vjerojatno, kompanija je donijela odluku o odgodi ponovnog početka plovidbe broda MSC Magnifica do 14. veljače 2021.

Gosti koji imaju rezervaciju na polascima broda MSC Magnifica prije njezinog novog datuma početka plovidbe će istu moći prebaciti na polazak broda MSC Grandiosa od 10. siječnja 2021. kada će ponovno zaploviti svojim itinererom zapadnim Mediteranom posjećujući luke u Italiji i Malti.

Brodovi MSC Cruisesa plove pod zaštitom sveobuhvatnog zdravstvenog i sigurnosnog protokola kompanije.

Foto: MSC Magnifica

Pročitajte još

Hotel Croatia odvaja se o Jadranskih luksuznih hotela

Dulist

OD SRIJEDE Na kioscima vas čeka 500. broj DuLista!

Dulist

Zbog vala visokih temperatura vrlo velika opasnost od požara na Mljetu i Pelješcu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija