DuList IN

MOTION Zanima vas film? Ovo je radionica za vas

U Dubrovniku je ovog petka započela Filmska radionica Motion, koju organizira istoimena filmska udruga u suradnji s odsjekom Mediji i kultura društva Sveučilišta u Dubrovniku, uz podršku Grada Dubrovnika i Hrvatskog audiovizualnog centra.

Od petka pa sve do 23. lipnja, studenti, srednjoškolci i svi oni koji se tako osjećaju će moći naučiti osnove teorije filma te se upoznati s filmskim jezikom. Kadar po kadar, scena po scena, i dvije grupe polaznika stečena znanja implementirat će u obliku režije, snimanja i montiranja dvije vježbe: dijaloške scene i potjere.

Polaznici su u akciji cijeli dan na Sveučilištu u Dubrovniku, od jutra do mraka, a predavači koji ih prate u stopu su: Antoneta Alamat Kusijanović, Mindji Kang, Jason Mann, Jozo Jozipović i Barbara Vekarić.

 
Kako javljaju organizatori, zbog velikog interesa, dio predavanja je otvoren za javnost, a kako bi provjerili koja to i na kakva predavanja možete svratiti, posjetite Facebook stranicu radionice.

 

Pročitajte još

U GRADU SE PONOVO SNIMA Traže se statisti, evo kad je audicija!

Dulist

U ZANIMLJIVOM DRUŠTVU Dubrovnik jedna od najboljih Instagram destinacija

Dulist

[ŠAPA TJEDNA] Kako biste opisali svog mezimca? Naša nova rubrika za Vaše najbolje prijatelje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija