Aktualno

Most zatvoren za prvu skupinu vozila, svi požari ugašeni osim Ivanice

Most zatvoren za prvu skupinu vozila, svi požari ugašeni osim Ivanice

Nakon jučerašnje olujne do orkanske bure, stanje se u Gradu  i diljem županije ipak dosta primirilo. Bura je u smirivanju, ipak i dalje je potrebno biti na oprezu, a i Meteoalarm je izdao žuto upozorenje za naše područje. Naime, i dalje su mogući olujni udari vjetra od 65 do 90 kilometara na sat te treba pripraziti zbog krhotina koje lete nošene jakim vjetrom.

Jučerašnji dan obilježio je i niz požara, a kako nam je potvrdio županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović, svi su požari stavljeni pod kontrolu te se vatrogasci s njih povlače, osim onoga na Ivanici gdje još uvijek zbog jakog vjetra postoji opasnost da bi se mogao razbuktati i proširiti prema Hravtskoj. Tamo su na terenu DVD Župa i DVD Rijeka dubrovačka.

Most dr. Franja Tuđmana prema informacijama HAK-a zatvoren je za prvu skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle). Pomorski se promet normalizirao. U prekidu su jedino katamaranske linije: Vis-Split i Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i trajektna linija: Ubli-Vela Luka-Split.

Prvi jutarnji let iz Zračne luke Dubrovnik je otkazan, dok je prvi jutarnji iz Splita za Grad preusmjeren u Zagreb.

 

Pročitajte još

PRAZNIK RADA Omastite brkove grahom, ali i kubanskom delicijom

Dulist

OBJAVLJENA SATNICA Rafale će sutra letjeti i nad Dubrovnikom!

Dulist

[FOTO] NA PILAMA Djelatnici Hitne pomoći educirali su o važnosti pružanja prve pomoći

Dulist