Aktualno

MOLBA DUNDA IVA Ako ovo pročita gospar koji mi je donio takujin, neka mi se javi!

Gospar Ivo iz Trstenog je izgubio danas na placi takujin, no zbog dobrog je, i poštenog čina isti taj takujin njemu i vraćen. Sad želi tome pronalazniku zahvaliti, no njega treba još pronaći. Stoga prenosimo njegovu poruku koju smo pronašli na grupi Radarska kontrola, Dubrovnik i okolica.

– Danas 2.12. na autobusnoj stanici preko puta place ispao mi je novčanik iz ruke? Špaga? Dolazio upravo autobus za Ston 11:02. Hodio izvadit novčanik kad sam osjetio da ga nema u špagu, panika. Prilazi mi čovjek i pita je li ovo vaš takujin, ispao vam je nasred puta i pružio mi takujin. Kako je autobus bio na odlasku, a meni se žurilo doma, tako da se dotičnom gosparu nijesam ni zahvalio. Ako netko ovo pročita, posebno gospar koji mi je našao i donio takujin ili netko zna gospara da mi javi na 098 427 553. Hvala velika – napisao je čovjek.

Pročitajte još

Izjava Marina Držića u vezi s ponovnim srbijanskim posezanjem za dubrovačkom književnošću!

Dulist

[VIDEO] Počelo ispitivanje opterećenja Pelješkog mosta, stigao 21 kamion težine do 40 tona

Dulist

NOVI ANTENSKI STUP OD 35,5 METARA! Lopuđani protiv odašiljača koji će trajno narušiti vizuru spomenika kulture

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija