DuList IN

MODNA DIZAJNERICA DŽEMILA DILBEROVIĆ Nova ženstvena kolekcija izrađena od najfinije čipke i svile

MODNA DIZAJNERICA DŽEMILA DILBEROVIĆ Nova ženstvena kolekcija izrađena od najfinije čipke i svile

Poznata modna dizajnerica Džemila Dilberović privlači pažnju svojim elegantnim i ženstvenim kreacijama. Ususret modnom događanju ‘Glamour Fashion Show Dubrovnik’ Dilberović je odlučila predstaviti svoje nove ‘komade’.

— Svake godine pa i ove pripremamo modnu reviju pod nazivom ‘Glamour Fashion Show Dubrovnik’ na kojoj će sudjelovati najbolji hrvatski dizajneri: Ivica Skoko, Arileo, Lella Design, Snježana Mehun, Glamour Sposa i Bakus Sposa. Revija će se održati 8. lipnja na Stradunu ispred crkve sv. Vlaha. Ostajem vjerna svom stilu, iznimno ženstvenim, otmjenim, glamuroznim haljinama s jednom dozom seksipila, što će se moći vidjet i u novoj kolekciji koja će biti predstavljena na modnoj reviji – ispričala nam je Dilberović.

S nama je podijelila i detalje o novoj kolekciji.

— Kolekcija je izrađena od najfinijih materijala čipke i svile ručne izrade. Modeli su iznimno ženstveni, prate liniju tijela u kojima se svaka žena osjeća ugodno, otmjeno i glamurozno. Svaka haljina za mene je posebna, ne bih mogla izdvojiti niti jednu, jer to je kao da pitate majku koje joj je najdraže dijete. Ljubav prema modi prenosim na svoje kreacije, a detaljima dajem ‘točku na i’ te uživam u stvaranju novih modela. Inspiracija dolazi na prvi pogled, korak do savršenog izgleda, gdje svaka žena odiše ženstvenošću u vlastitom stilu – nastavlja Dilberović.

Kao iskusna dizajnerica s nama je podijelila i svoje predviđanja za ljetnu modnu sezonu.

— Smatram kako će ljeto 2019. dovesti žutu i crvenu boju koje će dominirati modnom scenom, pojedinačno ili u cvjetnim dezenima. Također će do izražaja doći točkice raznih veličina i modela – zaključuje Dilberović.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist