Sport

MLADOST IZJEDNAČILA Majstorica se igra u Gružu!

MLADOST IZJEDNAČILA Majstorica se igra u Gružu!

Vaterpolisti Mladosti uspjeli su izjednačiti u četvrtoj utakmici finalne serije Prvenstva Hrvatske. Na bazenu na Savi porazili su igrače Jug Adriatic osiguranja s 12:8.
Juge je poveo u prvoj četvrtini s 3:1, no tada Mladost uzima igru u svoje ruke te drugu četvrtinu završava s 5:1. Bolji su bili i u trećoj četvrtini, pred čiji kraj odlaze na plus četiri kod rezultata 9:5 čime su zapravo sebi utrli put do pobjede. U posljednjoj su četvrtini momčadi bile izjednačene s po tri pogotka.

Jugaši su, podsjetimo, do protekle srijede vodili u finalnoj seriji s 2:0, no Mladost uspijeva u Gružu doći do pobjede i rezultata 2:1. Do izjednačenja su došli ove subote tako da se majstorica igra u Gružu u srijedu, 26. svibnja u 18 sati.

Nakon poraza, trener Juga Vjekoslav Kobešćak je za HRT izjavio kako ni treća ni četvrta utakmica nisu bile dobre za dubrovački klub.

-Nestali smo iz finala u današnjoj utakmici, pogotovo u drugom dijelu – rekao je te naveo kako Mladost igra u fantastičnoj formi, dok je kompletna Jugova momčad donosila nezrele odluke.

-Mladost je pokazala svoju snagu i širinu i zasluženo pobijedila – rekao je.

Na pitanje što očekuje od odlučujuće utakmice na gruškom bazenu rekao je kako se nada da njegova momčad neće igrati kao večeras jer to nije dovoljno dobro za osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

 

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr