Sport

MLAĐI KADETI RH Pobjeda! Jug je osvojio kup!

Jug finale pobjeda

Pobjedom nad Mornarom BS 9:7 u finalu Kupa RH za mlađe kadete Jug je osvojio naslov najboljih. Treće mjesto pripalo je Primorju koje je pobijedilo Cavtat 15:9. Čestitamo trenerima Franu Karaču i Jošku Turku, kao i svim mladićima koji su osvojili Kup RH.

Mornar je bolje otvorio utakmicu i u prvoj četvrtini poveo 3:1. No, junaci druge četvrtine bili su Petar Alamat s tri i Marko Žuvela s dva pogotka koji su preokrenuli rezultat i naveli ‘vodu na mlin’ Juga. Na poluvremenu je bilo 6:4. Velika prednost ove momčadi je što su sve utakmice odlučivali različiti igrači. Širina je zalog budućnosti. Do kraja utakmice Jug je rutinirano održavao prednost i na kraju osvojio Kup Hrvatske.

U utakmici za 3. mjesto Primorje EB je pobijedilo Cavtat 15:9, čime je Cavtat ponovio uspjeh s prvenstva i ponovno osvojio četvrto mjesto na čemu im treba čestitati. Cavtat je jedina drugoligaška momčad u ovoj konkurenciji i činjenica da su se borili za medalju je respektabilna.

VK Jug CO osvajač Kup RH: Ljuban, Borovina, Ivaniš, Vuković, Gavranić, Šimunović, Lončarić, Alamat, Cukrov, Zelen, Žuvela, Perić, Džamaria, Kirigin i Pulić. Treneri: Frano Karač i Joško Turk

Cavtat je na ovom prvenstvu igrao u sastavu: Duplica, Butigan, Ursić, Barišić, Čupić, Vidović, Burđelez, Kralj, Šabić, Bobić, Grmoljez, Guljelmović, Kužnin, Đurković. Trener: Vlaho Lise

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist