Vaše vijesti

Miriću, zar netko treba stradati da bi reagirali?

Miriću, zar netko treba stradati da bi reagirali?

Pridružujem se apelu čitatelja i stanovnika Mokošice i potpuno podržavam da je stanje u prometu u Mokošici od Sustjepana do Mirinova katastrofalno.

Odgovorni policija, Županijske i gradske vlasti po tom pitanju ne poduzimaju ništa. Pa strahota je i voziti i kretati se pješke na ovom području.
Ponovo upozoravam odgovorne u Upravnom odjelu za promet grada Dubrovnika i pročelnika Dinka Mirića da, pošto ništa nije učinio  za sigurnost cestovnog prometa  na ovom području, odmah da neopozivu ostavku odmah danas, da ne čeka svibanj 2013. godine.

Ponovo upozoravam da u STAROJ MOKOŠICI ne postoji  – nije obilježeno autobusno stajalište već četiri godine , da se vozači Libertasovih autobusa radi potreba putnika zaustavljaju na otvorenoj cesti, što je krajnje opasno i suprotno Zakonu o sigurnosti u cestovnom prometu.
Gospodin Mirić se na više apela jednostavno oglušio i nije učinio ništa iako je to morao. U nekoliko ovh apela upozorio sam i djelatnike Prometne policije da se drže zakona i zabrane nelegalno autobusno stajalište a ne samo sjede sa "radarom", međutim ni onni ništa nisu učinili. Zašto???

Svjedoci smo da radovi u Sustjepanu traju oko šest mjeseci i ne nazire se kraj, ali ponovo ću upozoriti na problem autobusnog stajališta u Sustjepanu iz pravca Dubrovnika – naime, kako su već svi spomenuti odgovorni upozoravani, ni u Sustjepanu ne postoji obilježeno autobusno stajalište, niti ga "odgovorni" sa svim ovim silnim radovima nemaju namjeru urediti.

Apeliram na vozače Libertasovih autobusa da se nisu dužni zaustavljati na ovim “crnim točkama”. Zar, pročelniče Miriću, treba netko stradati da bi vi nešto učinili i postupili po zakonu? Apel šaljem i prometnoj policiji da učini sve i postupi po Zakonu o sigurnosti o prometu na cestama.
 

Pročitajte još

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist