Aktualno

Miljenić proveo nadzor u Zatvoru

Zatvor

Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske provelo je krajem prošlog mjeseca upravni nadzor u Zatvoru u Dubrovniku povodom

opsežnog pisma zatvorenika i službenika tog zatvora o navodnim nezakonitostima i nepravilnostima, o čemu su posljednjih dana izvještavali mediji – javljaju iz ovog Ministarstva.

Odmah po saznanju za navodne nezakonitosti i nepravilnosti u dubrovačkom zatvoru ministar Orsat Miljenić formirano je sedmeročlano povjerenstvo kojeg čine dvije službenice Ministarstva, troje službenika Središnjeg ureda Uprave za zatvorski sustav i dvojice sudaca Županijskog suda u Dubrovniku.

Nadzor je proveden 29. i 30. ožujka, a povjerenstvo će uskoro dovršiti svoje izvješće.
– O rezultatima provedenog nadzora Ministarstvo će obavijestiti javnost. Izvješće povjerenstva bit će dostavljeno Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske, koje je također obaviješteno o pismu u kojem se uprava dubrovačkog zatvora proziva zbog navodnih nezakonitosti i nepravilnosti – ističe se u priopćenju Ministarstva pravosuđa.
 
 

Pročitajte još

[FOTO] Tradicionalni tratamenat u čast sv. Vlahu!

Dulist

Festu popratili i Željka Markić i Zlatko Hasanbegović

Dulist

GRADONAČELNIK UZ FESTU SV. VLAHA Moćni zagovor našega parca neka uvijek bdije nad nama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija