DuList IN

Matija Vuica objavila novi singl, pogledajte spot ‘U ovom ludom svijetu’

Matija Vuica objavila novi singl, pogledajte spot 'U ovom ludom svijetu'

Metkovska modna dizanerica te izvođačica Matija Vuica snimila je novi singl i prateći spot. Pjesma ‘U ovom ludom svijetu’ izvučena je iz bogate riznice Jurice Popovića. Napisana prije 35 godina, nije izgubila ništa od svoje aktualnosti, nego još i više pronalazi svoje uporište u svemu što se danas događa.

– Preokupirani neizvjesnošću neke bolje budućnosti u vremenu u kojem je i strah ‘na cijeni’, svaka sigurnost izgubila je značenje. U vremenu u kojem je zagrljaj luksuz, a dodir karikatura života, pokušavamo pronaći neke nove pozicije za održivost – kometirao je autor koji je opisao i nastanak video uratka:

‘Snimati spot na zelinskim vuglenicama, na zgarištu drvenog ugljena, u dimu, pepelu i blatu, bilo je neopisiv komfor i slavlje ljepote u svakom smislu, jer nije važno gdje si nego tko si i čemu stremiš. U tom čudesnom okruženju, hladnoga kišnoga dana, glazba je poletjela vugleničkim poljima oslobođena svakodnevnih stega i daleko od pogleda. U spotu su moda i glazba sjedinjene u svom nastojanju da ‘prelete planine i preskoče mora’. Tamo gdje nema glavnih uloga, gdje priroda određuje pravila igre, tamo samo pjesma ima privilegij biti vladarica. Nezamisliva je blagodat i sreća, moći preskakati granice i okvire, i dalje moći raditi to što ti je životno opredjeljenje, ali je također i zadatak svakog umjetnika progovarati i svjedočiti kroz svoj izričaj o vremenu u kojem živi. Zato ovaj spot, sniman nekoliko dana prije potresa u prosincu, iz budućnosti gledano, priča o jednom sumornom periodu našega života koji je iza nas’.

Video potpisuje Amarie film dok su prateći vokali na pjesmi bili Jadranka Krištof i Dragan Brnas. Snigl je snimao, miksao i masterizirao Mihael Blum.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist