DuList IN

Matija Vuica objavila novi singl, pogledajte spot ‘U ovom ludom svijetu’

Metkovska modna dizanerica te izvođačica Matija Vuica snimila je novi singl i prateći spot. Pjesma ‘U ovom ludom svijetu’ izvučena je iz bogate riznice Jurice Popovića. Napisana prije 35 godina, nije izgubila ništa od svoje aktualnosti, nego još i više pronalazi svoje uporište u svemu što se danas događa.

– Preokupirani neizvjesnošću neke bolje budućnosti u vremenu u kojem je i strah ‘na cijeni’, svaka sigurnost izgubila je značenje. U vremenu u kojem je zagrljaj luksuz, a dodir karikatura života, pokušavamo pronaći neke nove pozicije za održivost – kometirao je autor koji je opisao i nastanak video uratka:

‘Snimati spot na zelinskim vuglenicama, na zgarištu drvenog ugljena, u dimu, pepelu i blatu, bilo je neopisiv komfor i slavlje ljepote u svakom smislu, jer nije važno gdje si nego tko si i čemu stremiš. U tom čudesnom okruženju, hladnoga kišnoga dana, glazba je poletjela vugleničkim poljima oslobođena svakodnevnih stega i daleko od pogleda. U spotu su moda i glazba sjedinjene u svom nastojanju da ‘prelete planine i preskoče mora’. Tamo gdje nema glavnih uloga, gdje priroda određuje pravila igre, tamo samo pjesma ima privilegij biti vladarica. Nezamisliva je blagodat i sreća, moći preskakati granice i okvire, i dalje moći raditi to što ti je životno opredjeljenje, ali je također i zadatak svakog umjetnika progovarati i svjedočiti kroz svoj izričaj o vremenu u kojem živi. Zato ovaj spot, sniman nekoliko dana prije potresa u prosincu, iz budućnosti gledano, priča o jednom sumornom periodu našega života koji je iza nas’.

Video potpisuje Amarie film dok su prateći vokali na pjesmi bili Jadranka Krištof i Dragan Brnas. Snigl je snimao, miksao i masterizirao Mihael Blum.

Pročitajte još

U Revelin se vraća Shaquille O’Neil, a stiže i Diplo!

Dulist

‘TRAVEL OFF PATH’ Zašto će Dubrovnik biti jedna od popularnijih destinacija ovog ljeta?

Dulist

Adriana i Duje Ćaleta-Car čekaju drugo dijete

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija