DuList IN

MATERIAL DAMAGE Dubrovački ‘sexy glam metal’ bend kreće s fundraising kampanjom za prvi album

MATERIAL DAMAGE Dubrovački 'sexy glam metal' bend kreće s fundraising kampanjom za prvi album

‘Sexy glam hard rock’ band Material Damage počeo je skupljati novac za svoj debitantski album, a i vi možete biti dio ove odlične priče!

Naime, bend je pokrenuo fundraising kampanju, tako da svatko tko želi pomoći promociji benda samog, ali i naše glazbene scene, može to učiniti klikom na ovaj link.

S jedinim dubrovačkim glam metal bendom radili smo intervju još 2016. godine, a saznali smo i članove. Colis: Kim Valner (Anton Glasnović) svira gitaru, C. C. (Krešimir Ilić) svira bas gitaru. Zrexx (Maro Zajec) svira bubnjeve, John Blue (Ivan Bulić) svira gitaru i Colis Fragile (Igor Ivkić) je vokal, kroz bend je prošlo još raznoraznih bubnjara i par gitarista.

Teme njihovih pjeama su, tada su otkrili našem Hrvoju, raznorazne životne situacije, želje i strasti koje doživljavaju. Ima i nekih stvarnih događaja pa i skrivenih i jasnih poruka koje protežu kroz same pjesme. Možda se netko i prepozna u kojoj. :)

Bendu želimo puno ispjeha s njihovim prvim albumom, iako moramo dodati da dio materijala već imaju.
– Greatest Tits, naš ‘prvi album’, nije zapravo pravi album, materijal nije nitko izdao niti je to profesionalni snimak. To je samo demo koji smo snimili u našem prostoru, sam materijal će biti uključen u pravi studijski album koji pripremamo na jesen. Demo je dobro prihvaćen, mi sami smo zadovoljni i ovim putem pozivamo sve one koji nisu da na Youtube pregledniku pronađu naš materijal – tad nam je rekao Zrexx.

Donosimo vam i nekoliko pjesama ovog kreativnog banda!

 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist