Sport

MARINKO MATULOVIĆ ‘I ove godine napadamo titulu prvaka’

Stolni tenis Marinkolor

Za Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor prošla sezona svakako spada u kategoriju onih za pamćenje.

Posebno se pamti fantastična borba s Dr. Časlom u finalu Play-Offa kad su sitnice odlučivale, na kraju nažalost ipak za zagrebačku momčad. Predsjednik kluba, alfa i omega stolnog tenisa na jugu Hrvatske, Marinko Matulović za DuList najavljuje novu uzbudljivu sezonu u kojoj dubrovački stolnotenisači još jednom napadaju najviše ciljeve.

Prošla sezona za Libertas Marinkolor bila je rezultatski za pamćenje. Kako danas gledate na taj uspjeh i što očekujete u novoj sezoni?
Uspomene na prošlu sezonu su odlične u svim segmentima. Najprije u samom rezultatu prve momčadi, gdje nam je za dlaku izmaklo prvo mjesto protiv Dr. Časla, a u polufinalu smo dobili prvaka države Zagreba. Dr. Časl je imao prednost domaćeg terena i to se ispostavilo odlučujućim. Da smo mi imali tu prednost, mi bi pobjedili. Ostaje žal, ali nismo nesretni, jer smo napravili nešto što dosad nismo i ostavljamo sebi prostor da to ostvarimo u ovoj sezoni. Kako sad stvari stoje, najozbiljniji smo kandidat za Play-off i titulu prvaka. Mi smo ostali s istom ekipom, dok su drugi mijenjali ekipe.

Što Matulović misli o prvom reketu kluba Mihu Simoviću i njegovim suigračima Juzbašiću i Zubčiću te što je potrebno da klub dohvati sam vrh pročitajte u novom broju DuLista, koji se od srijede nalazi u prodaji.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist