Aktualno

“Manje pričajte pa ćete imati za struju”

Vijest o poskupljenju struje i plina, koja na snagu stupa 1. svibnja, bacit će mnoge hrvatske građane na koljena.

Kao da nam nije dosta raznih poskupljenja kojima smo na meti zadnje vrijeme, nego nam trebaju još i računi za struju uvećani za 20 posto., No, Radimir Čačić ima rješenja za sve nas. Hrvatskim građanima poručio je tako da manje pričaju na mobitel pa će imati čime platiti struju!

– Imamo plaće koje su bitno niže od europskog prosjeka, ali cijena Fiata 500 ista je kao i svugdje drugdje u Europi. Dakle, proizvod koji ne ovisi o nama ima cijenu koja je svjetska i europska, a energija je proizvod koji ne ovisi o nama. To je sve od velike pameti. Kod energije nemamo što, mi nju platiti moramo.

Ili je plaćamo tako da plaćamo porez, pa onda iz budžeta subvencioniramo energiju, ili plaća onaj tko troši. Građani ionako i nakon ovog poskupljenja plaćaju više mobitele nego struju. Treba smanjiti broj impulsa i malo manje pričati i imat ćemo 40 kuna za struju – komentar je prvog potpredsjenika Vlade Radimira Čačića.

Takvu poruku odaslao je danas iz Varaždina.
 

Pročitajte još

Politolog Maldini: Milanovićeve izjave su za pokretanje članka 105. Ustava

Dulist

IGRE BEZ VATROMETA… Medo Bogdanović: ‘Nešto će se sigurno atraktivno dogoditi tu večer, ali što – ne znam’

Dulist

Inspektori nastavili s ‘češljanjem’ cijena na dubrovačkom području, evo što su utvrdili

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija