DuList IN

Mame Cavtata pozivaju na prvu smotru folklora Dubrovačko-neretvanske županije!

Udruga Mame Cavtat pozivaju na prvu smotru folklora Dubrovačko-neretvanske županije!

-Pozivamo Vas u nedjelju 6. listopada 2019 u Cavtat, s početkom u 18 sati na ovaj predivan događaj kulture i tradicije čuvanja baštine krajeva naše županije. Posebno se veselimo nastupimo kulturno umjetničkih društava, no program počinje svečanom povorkom KUD-ova Cavtatskom rivom – ističu organizatorice.

U 18:30 počinje program na trgu koji će svojim vodstvom upriličiti Nila Miličić Vukosavic i Ivica Puljić, a nastupit će devet kulturno umjetničkih društava, čuvara tradicije sa svojim pjesama i plesovima: KUD Čilipi, KUD Stjepan Radić Pridvorje, KUD Marko Marojica Župa Dubrovačka, KUD Sv. Juraj, Osojnik, FA Linđo Dubrovnik, KUD Ponikovska Poskočica, Ston, KPD Bratska Sloga Žrnovo, Korčula, KUD Lastovo. Gosti su KUD Vila Velebita Jesenice.

-Pozivamo sve koji vole i njeguju tradiciju i običaje da dođu i uživaju u večeri pjesme i plesa…- istaknuli su iz Udruge Mame Cavtat.

Pročitajte još

DR. ANA BEKIĆ O ESTETSKIM KOREKCIJAMA Dubrovkinje vole neprimjetne zahvate

Maria Prkut

‘VOLIM OVAJ ČAROBNI GRAD’ Goran Višnjić nije propustio s kolegom Boškovićem popiti piće u Antuninskoj ulici

Dulist

Razgovor s Helenom Janjušević, talentiranom Puljankom koja je radila koreografije za Albinu, Indiru, Dina Merlina…

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija