Sport

Malonogometna ekipa dubrovačke policije najbolja policijska ekipa u Hrvatskoj

U povodu Dana policije, 21. rujna, u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova održan je malonogometni turnir na kojem su sudjelovale policijske uprave s razine Republike Hrvatske. Cjelodnevno sportsko natjecanje policijskih službenika održano je u dvorani Sportsko rekreacijskog centra Mukinje, u Plitvičkim jezerima.

Na turniru je sudjelovalo jedanaest ekipa, a prvo mjesto turnira osvojila je ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, drugo mjesto ekipa Policijske uprave zagrebačke i treće mjesto ekipa  Policijske uprave zadarske, dok je četvrto mjesto pripalo ekipi Policijske uprave ličko-senjske.

Ekipa u sastavu Ivan Utovac (IJP), Petar Marević (IJP), Boris Pavković (IJP), Tomislav Domić (PP Ploče), Ivan Marković (PGP Metković), Pavo Čančar (PGP Metković) i Robert Pijević (PGP Metković) na čelu s vođom tima Juricom Batinovićem iz IJP u finalu su dobili ekipu Policijske uprave zagrebačke rezultatom 2:0.

Najboljim igračem turnira proglašen je Ivan Marković iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, a Petar Jengić proglašen je najboljim golmanom iz Policijske uprave zagrebačke. Po završetku turnira najboljim ekipama pehare je uručio zamjenik načelnika Policijske uprave ličko-senjske Stjepan Sabljić.

Pročitajte još

HRVATSKA A LIGA Izvrstan početak za tim Dubrovnik!

Dulist

Tucak objavio širi popis za EP 2024.

Dulist

DVIJE MEDALJE ZA IGRAČA BK DUBROVNIK ‘Ni Olimpijske igre mu nisu više tako daleko’

Dulist