Aktualno

MALI JOSIP Kršteno peto dijete u obitelji Bilić iz Korčule

Peto dijete u obitelji Mirjane i Mate Bilić iz Korčule kršteno je na nedjeljnoj misi u župnoj crkvi sv. Marka u Korčuli.

Mali Josip peto je dijete u ovoj obitelji te ima tri starije sestre i jednog brata. Misno slavlje kao i obred krštenja predvodio je dekan Korčulanskog dekanata don Frano Kuraja, mjesni župnik. Na kraju mise uručio je obitelji dar biskupa mons. Mate Uzinića koji iz objektivnih razloga nije mogao nazočiti ovom slavlju u Korčuli, prenosi Dubrovačka biskupija.

Čestitajući obitelji župnik je naglasio koliko je lijepo i vrijedno biti otvoren životu kao obitelj Bilić. U toj obitelji djeca su dar i bogatstvo. Nema ništa prirodnije nego biti otvoren životu jer smo djeca Božja stvorena na njegovu sliku, kazao je župnik te izrazio radost zbog novog života i novog člana kršćanske zajednice.

Izvor: Dubrovačka biskupija

Pročitajte još

Hrvatska pošta upozorila na novu prijevaru: ‘Nemojte odgovarati na takve poruke’

Dulist

Elektrojug javlja da se radovi na Vrbici odgađaju, sutra intervencija na Lopudu

Dulist

MIJENJA SE LOKACIJA ‘Torta party’ ipak u Studentskom domu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija