Grad

LOKRUM U ‘POZITIVI’ Rast prihoda 48,4 posto

LOKRUM U 'POZITIVI' Rast prihoda 48,4 posto

Iz Javne ustanove Rezervat Lokrum izvijestili su o nastavku porasta prodaje svih vrsta ulaznica, pri čemu je samo u protekla dva mjeseca prodano oko 32 posto osnovnih ulaznica više nego lani.

-S obzirom na povećanje cijene ukupan prihod od svih karata je 2.076.000 kuna bez PDV-a, što iznosi 48 posto porasta u odnosu na lani. Posebno rado ističemo porast broja prodanih agencijskih karata s prijevozom, a smanjenje prodaje karata bez prijevoza uz ukupno značajno povećanje, što znači dobru procjenu cijene i odličnu tržišnu poziciju JU Rezervat Lokrum kao brodara – ističu s Lokruma.

Uz ove navedene pokazatelje iznimno veliki odaziv zabilježen je kod sugrađana koji su iskoristili mogućnost gratis odlaska na otok Lokrum.

-I ovu prigodu koristimo da pozovemo naše sugrađane da posjete ured ustanove svaki radni dan od ponedjeljka do petka od 8.30 do 13 sati i subotom od 7.30 do 12.30 sati te uz predočenje osobne iskaznice koja je s adresom iz Dubrovnika i jednom slikom iskoriste svoje pravo na besplatne odlaske u preostalim mjesecima tj. lipnju, srpnju, kolovozu i rujnu – ističu iz JU Rezervat Lokrum.

Pročitajte još

Dvije obitelji s ukupno devetoro djece uselit će u gradske stanove

Dulist

Francuski veleposlanik u nastupnom posjetu kod gradonačelnika

Dulist

KINEMATOGRAFI DUBROVNIK Pogledajte što ima u kinima

Dulist