DuList IN

‘LJUBAV JE FER’ NA LOVRJENCU Karan otkriva svoje dosad nepoznato lice

'LJUBAV JE FER' NA LOVRJENCU Karan otkriva svoje dosad nepoznato lice

Poseban dan u karijeri legendarnog hrvatskog glazbenika Gorana Karana je četvrtak, 6. srpnja kada će u 21.30 sati na Lovrjencu biti izvedena praizvedba solo mjuzikla „Ljubav je fer“. Midsummer Scene festival, koji se održava devetu godinu zaredom, najbolja je platforma za projekt karijere karizmatičnog Splićanina.

-Ovim djelom ljudima ću pokazati svoje manje poznato lice. Kroz nove pjesme i priče još bliskije ću se upoznati s publikom. Ideju za solo mjuzikl ”Ljubav je fer” nosim dugo vremena, a sve što u njemu pjevam i govorim, plod je mojih iskustava, ali isto tako i života i ljubavi nekih meni dragih ljudi. Dakle, samo istina!“ – otkriva Goran Karan i dodaje:

-Također, pjevanje uz akustičnu gitaru uvijek nosi dašak romantike i iskreno i izravno prenosi osjećaje. Zbog toga sam predstavu odlučio ogoliti do minimuma produkcijskih potreba, kako publici i meni ništa ne bi smetalo da se volimo. Dragi ljudi, dođite puna srca i ne bojte se… Sve što se dogodi u pjesmi, ostaje u pjesmi.

Redatelj ovog djela je Ivan Leo Lemo, čiji je međunarodni opus prepoznat, prihvaćen i nagrađivan.
-Ono što je meni s ljudske strane bitno i najvažnije jest ono što je Ivan Lemo osim svojih redateljskih stručnih sposobnosti. A Ivan Lemo je osoba neizmjerno širokog duha, uz to i moj Splićanin, generacijski nedaleko od mog vremena. To nam je dalo isti jezik, lakoću razumijevanja i bliskost humora. On je od prvog trenutka ušao cijelim srcem u ovaj projekt, pa je naš umjetnički rad bio obostrano zadovoljstvo. Kako bismo ”Ljubav je fer” postavili na scenu, valjalo nam je na kreativan način osmisliti originalan i jedinstven način izvedbe, pa smo tako ustanovili jedan novi scenski oblik, koji sam nazvao solo-musical – zaključio je Goran.
Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Ulaznice.hr.

Foto: Igor CC Kelčec, Goran Karan, MS.

 

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist