DuList IN

LJETO U VALAMARU Neponovljivi S.A.R.S stiže u kamp Solitudo

SARS 2017 photo by Vuk Nikezic00

Bogati program Ljeta u Valamaru nastavlja se i u tjednu koji nam slijedi i to koncertom mega popularnog benda S.A.R.S. koji će se održati ovog petka, 18. kolovoza u kampu Solitudo s početkom u 21 sat.

Ovaj, moglo bi se reći, atipičan glazbeni sastav osnovan je prije 11 godina, a njegov glazbeni opus karakterizira šarolik raspon žanrova koji uključuje pop, rock, ska, hip-hop, blues, reggae i funk.

Nakon brojnih uspješnih turneja i sjajnih nastupa S.A.R.S. će po drugi put nastupiti na pozornici kampa Solitudo te bez sumnje zabaviti dubrovačku publiku nezaobilaznim hitovima ‘Lutka’, ‘Buđav lebac’ i ‘Perspektiva’. Ako se i vi želite uvjeriti zašto je S.A.R.S.-ova ‘Lutka’ na Youtube-u pregledana više od 36 milijuna puta, ulaznice za ovaj glazbeni spektakl možete kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna, a koja će na dan koncerta biti 20 kuna viša.

Da pozornica pod zvjezdanim nebom kampa Solitudo može biti idealno mjesto i za prekrasne šansone, uvjerit će se svi posjetitelji koncerta Ljubomira Buca Pende koji će u utorak, 22. kolovoza s početkom u 21 sat upravo tamo obilježiti pola stoljeća svoje glazbene karijere.

Na slavljeničkom koncertu ’50 godina glazbe’ pridružit će mu se brojni prijatelji i gosti: Srđan, Frano, Đosi, Đivo, Sigma, Lapadske Tratinčice, klapa Skontradura, VIG Sablasti i VIG Libertas, a svi koji se žele vratiti u doba prošlih dubrovačkih vremena kada su se pjevale ponoćne serenade, ulaznice po cijeni od 70 kuna mogu kupiti na recepciji kampa Solitudo. Kao i dosad, svim posjetiteljima koncerata u kampu Solitudo bit će osiguran besplatan parking.

 

Pročitajte još

[FOTO] Ana Rucner s Dubrovčanima pozdravila izlazak prvog ljetnog sunca!

Dulist

SVI U LAZARETE Otvoren prvi Burger festival u gradu!

Dulist

RASPLESANA MONTA! Kraj školske godine slave uz hit Baby Lasagne

Dulist