DuList IN

‘LJETO U GRUŽU’ Ovog vikenda Pub Quiz, Večer američke kuhinje, likovna radionica…

'LJETO U GRUŽU' Ovog vikenda Pub Quiz, Večer američke kuhinje, likovna radionica...

U sklopu festivala Ljeto u Gružu ovog će se vikenda, od 25. do 27. lipnja odviti nekoliko događanja.

U petak, 25. lipnja u 20 sati održat će se Pub Quiz u Dubrovnik Beer Company. Prijave se primaju do početka kviza, a mogu sudjelovati timovi od 3 do 5 sudionika. Samo dan kasnije, u subotu, 26. lipnja održat će se likovna radionica morskih kornjača by Pop Heart Factory namijenjena djeci osnovnoškolske dobi u Kulturnom Centru Jadran. Broj djece je ograničen na 10, a prijave možete slati na gruzfestival@gmail.com. Početak radionice je u 10 sati.

Istog dana, u 19 sati održat će se ‘Put oko svijeta: Večer američke kuhinje u Urban & Veggie Restaurant’. Cijena menija sa tri slijeda je 150kn, a rezervacija je obavezna na broj telefona 099 2667 590.

U nedjelju, 27. lipnja s početkom u 17 sati odvit će se Eko popodne za djecu i mlade – Romana Tomić iz Deše održat će kreativnu, interaktivnu i edukativnu radionicu. Ova radionica osmišljena je kako bi kod djece poticala mašta i kreativnost pri tome ih učeći osnovama zaštite okoliša i ekologije.

-Za sve sudionike radionice su besplatne, a mogu sudjelovati djeca i mladi do šesnaeste godine, ali i roditelji, nastavnici, odgajatelji kao i udruge i građani. Ljubazno Vas molimo da prijave šaljete na gruzfestival@gmail.com – navode iz Festivala.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist