DuList IN

‘LICE GODINE’ I ‘BEST MODEL’ Organizatorica Mara Bergam: ‘Ponosna sam na natjecatelje, čestitam svima!’

U petak se u Hugos Lounge Baru na zagrebačkom Jarunu održao izbor Lice godine Zagreb i The Best Model Zagreb. Organizatorica izbora je Dubrovkinja Mara Bergam, ujedno i Lice Godine Miss fotogeničnosti 2017.

Mara Bergam je za DuList izjavila kako je izrazito zadovoljna kako je prošao održani izbor koji se održava od 2000. godine, a koji je kao svojevrsna priprema za završni izbor za Hrvatsku, koji se svake godine održava u Splitu.

– Ponosna sam na sve svoje natjecatelje i jos jednom im svima čestitam. Svi smo imali veliku tremu, ali pozitvnu. Izvođači su bili odlični, lijepo su zabavili publiku, a i natjecatelje koji su plesali cijelu večer u backstageu – rekla je Mara i zahvalila se svima na podršci, pogotovo obitelji koja je uvijek uz nju, vlasniku licence Mateu Brekalu te svima koji su sudjelovali u organizaciji.

Ove godine Luka Pereža osvojio je titulu The Best Modela u muškoj konkurenciji, dok je u ženskoj titulu odnijela Barbara Furko. Lice godine za 2018. godinu je Sarah Puškaš.

U pauzama među izlascima publiku su zabavljali splitska pjevačica Bella, koja je uz neke ranije hitove predstavila i svoje ‘Luđake’, Gabrijela Marjanović (Miss sa izbora 2009.), reperica i boksačica sa svojim hitom ‘Neodoljiva’, te atraktivan plesni par, jedan od natjecatelja sa svojom djevojkom, koji su privukli pažnju artističkom plesnom točkom. U stručnom žiriju su sjedili i dečki iz grupe Pravila igre, Goran Belošević i Ivan Penezić, Kostadinka Velkovska, Ivana Vida te Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Podsjetimo, u dvije kategorije ravnopravno sudjeluju mladići i djevojke, odnosno bira se muški i ženski Best Model. Što se tiče izbora Lice godine, prvenstveno je namijenjen djevojkama ispod 170 cm visine. U svakoj se kategoriji natjecalo po šest djevojaka, odnosno mladića, a biralo se Miss/tera fotogeničnosti, Miss/tera i dvoje pratilaca / pratilja u sve tri kategorije. Svaka kategorija imala je po tri izlaska, a natjecatelji i natjecateljice toplo su pozdravljani od publike pri svakom izlasku.

The Best Model u muškoj konkurenciji:
Pobjednik Luka Pereža
Prvi pratitelj Josip Vunduk
Drugi pratitelj Robert Pavic
Fotogeničnost Kristijan Musić

The Best Model u ženskoj konkurenciji:
Pobjednica Barbara Furko
Prva pratilja Petra Tušak
Druga pratilja Michelle Korenić
Fotogeničnost Petra Jurasović

Lice Godine:
Pobjednica Sarah Puškaš
Prva pratilja Natali Lauc
Druga pratilja Paula Obajdin
Fotogeničnost Ivana Kljajić

Pročitajte još

ZAVRŠNI KONCERT HUMANITARNE AKCIJE Marko Kutlić večeras za Luciju Tevšić!

Dulist

Hoće li Korčulanin Petar Šegedin biti prvi hrvatski ‘Superstar’?

Dulist

Hrvatski dizajneri donirali haljine u sklopu aukcije, sva sredstva idu Društvu multiple skleroze

Dulist