Aktualno

LIBERTASOV VOZAČ PIJEVIĆ ‘Direktor me bez dokaza optužio da kradem gorivo’

Nakon 38 godina poštenog rada u Libertasu, direktor me je optužio da kradem gorivo. Tako postupaju sa mnom. On je mene u ovome gradu proglasio pljačkašem, vi ne znate što od nas vozača rade – istaknuo je prilikom današenjeg okupljanja predstavnika Sindikata hrvatskog vozača te vozača Libertasa, njihov kolega gospar Vlaho Pijević.

-Pitam vas javno je li nakon toga što su preko mene htjeli sakriti nečija nedjela, moj direktor pozvao nadležne službe i institucije da istraže taj slučaj gdje nadvodno nestaje to gorivo i gdje su te cisterne? Prije 30 godina su nam dali da ne samo vozimo nego i naplaćujemo, predajemo, obračunavamo, pišemo naloge, odgovaramo policiji. Zadužili su mi metlu i lopaticu da metem autobus. Gdje to ima? Ponašam se ljudski i radim samo zato što volim ovu moju kuću hrvatskiu i hrvatski narod, a oni su me prozvali pljačkašem i vi nista stali u moju obranu – poručio je Pijević predsjedniku sindikata Miljenku Gočinu na što mu je on odgovorio kako se u Libertasu sve radi zakulisno, a ništa konkretno.

-Da su oni vas optužili da kradete gorivo i to vam napisali, onda bismo mi imali pravne mogućnost. Isto se tako postupa i u ostalim situacijama gdje se netko žalio, a ne zna se za to, nema pisanog traga. Tome u prilog ide i situacija kako se uprava ponaša. Ugovori na određeno vrijeme samo su alat za poslodavca da ako eventualno nije zadovoljan s čovjekom ga može otpustiti. Nema odnosa prema vozačima, a ovi ljudi to ne zaslužuju. Ako postoji dokaz da je netko nešto ukrao, onda s tim dokazom treba izaći van – poručio je Gočin.

Pročitajte još

Učenici TUŠ-a osvojili drugo i treće mjesto na Biseru mora u Splitu

Dulist

[SITNICE O PSIHOLOGIJI] Kolumna Daria Kulišića: Inteligencija

Dulist

Olujno jugo polomilo grane platana u Trstenom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija