Grad

Libertas nabavlja dvije nove ‘harmonike’ i šest solo niskopodnih autobusa

Nakon što je u ožujku 2021. raspisan poziv za sufinanciranje nabave autobusa za pružanje usluga javnog gradskog prijevoza, te poslije potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, Libertas Dubrovnik krenuo je sa procesom nabave novih autobusa koji bi u Dubrovnik trebali stići tijekom 2022.
Ovom akvizicijom Libertas će obnoviti flotu sa dva zglobna autobusa i šest solo gradskih niskopodnih autobusa te će iz upotrebe biti povučen jednak broj autobusa.
Kao najpovoljniji ponuditelj za nabavku dva zglobna gradska niskopodna autobusa odabrana je ponuda ponuditelja Auto Hrvatska PSC d.o.o. u iznosu od 5.692.700,00 uvećano za PDV, dok je kao najpovoljniji ponuditelj za nabavku šest solo gradskih niskopodnih autobusa odabrana ponuda ponuditelja Auto Hrvatska PSC d.o.o. u iznosu od 12.052.200,00 uvećano za PDV.
Nabava je financirana sredstvima Europske unije u iznosu od 85 posto, a rok isporuke je 300 dana od dana potpisivanja ugovora.

Pročitajte još

VRATA OD PONTE U LOŠEM STANJU Pukla kamena greda, drži je štica. Pitali smo DPDS kad će obnova

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Grad uputio poziv za prijedloge programa 1050. Feste sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija