Sport

Legendarnu Zinu Urlić predsjednik Milanović nagradio za osobiti doprinos razvoju hrvatskog sporta

zina urlic drustvo sportasa veterana

Hrvatske odbojkaške legende Marija Anzulović, Zina Urlić i Vladimir Braco Janković nagrađeni su od Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića Ordenom reda Danice s likom Franje Bučara u Uredu Predsjednika RH.

Odbojkaška stručna djelatnica i trenerica, dopredsjednica HOS-a Zina Urlić nagrađena je za osobiti doprinos razvoju hrvatskog sporta, te ostvarene rezultate na nacionalnim i međunarodnim odbojkaškim natjecanjima kao vrhunska sportašica i trenerica.

zina urlic odlikovana ured predsjednika
[Foto: Hrvatski odbojkaški savez]

Odbojkašica i predsjednica Društva sportaša veterana i rekreativaca Marija Anzulović za osobiti doprinos razvoju hrvatskog sporta te ostvarene vrhunske sportske rezultate na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima.

Banner 300x250 DU 1

Odbojkaš izv. prof. dr. sc. Vladimir Janković za osobiti doprinos razvoju hrvatskog sporta te ostvarene vrhunske sportske rezultate na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima.

– Sportske legende kao što su Marija, Zina i prof. Janković svakako su zaslužili ove nagrade. Ispred Hrvatskog odbojkaškog saveza od srca im čestitam. Na nama je velika odgovornost odgajati ljude kao što su njih troje. Oni su uzor i motiv svim novim generacijama za daljnji rad i uspjehe! – izjavio je uz čestitke nagrađenima predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanić.

Foto: Društvo sportaša veterana

Pročitajte još

(FOTOGALERIJA) Svečana ceremonija povodom 10 godina Dubrovnik Sharks kluba

Dulist

Mlada vaterpolistica Lana Korać: Obitelj mi je najveća podrška

Maris Guca

Vaterpolisti Juga poraženi od domaćina u finalu Superkupa

Dulist