Aktualno

LASIĆ PONOSAN NA KONAVOKU Sanja Putica potpredsjednica Parlamentarne skupštine Vijeća Europe

Naša Konavoka, saborska zastupnica Sanja Putica, izabrana je za potpredsjednicu Parlamentarne skupštine Vijeća Europe – ponosno ističe načelnik Općine Konavle Božo Lasić, koji je Putici čestitao na novoj dužnosti.

Naime, izaslanstvo Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe sudjeluje na zimskom zasjedanju Parlamentarne skupštine koje se održava u Strasbourgu do 25. siječnja. U saborskome izaslanstvu su voditeljica Sanja Putica te članovi Goran Beus Richembergh, Sabina Glasovac, Domagoj Hajduković i Davor Ivo Stier.

Potpredsjednički mandat u Parlamentarnoj skupštini traje godinu dana. Zimsko zasjedanje započelo je u ponedjeljak izborom predsjednice i potpredsjednika Parlamentarne skupštine. Za predsjednicu Parlamentarne skupštine ponovo je izabrana Liliane Maury Pasquier.

Načelnik općine Konavle Božo Lasić čestitao je Sanji Putici na imenovanju te istaknuo kako vjeruje da će svoju novu dužnost obnašati jednako savjesno kao što obnaša svoju dužnost saborske zastupnice.

Pročitajte još

U Dalmaciju sljedeći tjedan stiže hladni val, trajat će nekoliko dana

Dulist

Ponovno otvorena Kneževa barokna kapelica u Dvoru posvećena rođenju Blažene Djevice Marije

Dulist

Interaktivne radionice Pričopričanja u Saloči od zrcala

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija