Aktualno

Lapadske komunalne razglednice

Od jednog našeg čitatelja pristigle su nam četiri fotografije na kojima se zorno vidi nebriga gradskih službi za urednost ulica i zelenila.

Prva fotografija prikazuje raspuknuti pločnik ispred DOC-a kod bočnih skalina. Ovakva slika pločnika postoji već odavno i nitko se nije potrudio nešto poduzeti.

Druga fotografija slikana je na kantunu ulica Petra Zoranića i Mata Vodopića na blagdan Tjelova. Čitatelj objašnjava kako je šut u vrećama  stajao gdje ne bi smio biti barem 15 dana.
– Tu je prije dvije ili tri godine Grad uredio zeleni pojas s cvijećem. A što su građani od toga učinili?! Kontejner za obuću, odjeću i igračke (humanitarni) ne prazni se dovoljno često – ističe čitatelj.

Na trećoj fotografiji vidljiv je korov na zemljištu na skretanju u ulici Mata Vodopića.
– Tako velik i neiskorišten plac na tako istaknutom mjestu! – upozorava naš čitatelj, koji na četvrtoj fotografiji upozorava na novogradnju koja u istom obliku stoji već 22 godine. Fotografija je slikana ispod Petke, kod stajališta autobusa broj 4, nasuprot Dvora Lapad.

– Jako, jako smo daleko od uređenog grada, a komunalna kultura većina građana je na očajno niskom nivou. Sve preko kućnog praga kao da se pojedinca uopće ne tiče! – piše nam ogorčeni građanin, kojem zahvaljujemo na suradnji i ukaizvanju na komunalne problemu u sklopu naše akcije "Probudimo gradsku upravu".

Pročitajte još

U utorak poskupljuje gorivo?

Dulist

Denis Pavela: Izbjegavamo li sudjelovati u prometnom odgoju djece i mladih?

Dulist

[FOTO] PREDIVNA NEDJELJA Uvala puna šetača, ali i kupača!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija