DuList INUrednički izbor

LAMBORGHINI, FERRARI, MCLAREN… Luksuzne ‘jurilice’ stigle u Dubrovnik!

LAMBORGHINI, FERRARI, MCLAREN... Luksuzne 'jurilice' stigle u Dubrovnik!

Luksuzni automobili plijenili su ovog petka pažnju na Pilama. Riječ je o ‘OneLife Rallyju’ koji u nedjelju s preko 55 jedinstvenih luksuznih automobila kreće upravo iz Dubrovnika prema Malti. Ovaj rally otvorenog je tipa tako da i slučajni prolaznici mogu vidjeti, fotografirati pa čak i sjesti u neke od ovih unikatnih, avangardnih i egzotičnih modela prestižnih marki, poput Lamborghini, Ferrari, McLaren, ističu organizatori. A, događaj će biti i humanitarnog karaktera te će sav prikupljen novac biti doniran Domu za nezbrinutu djecu Maslina.

55 rally automobila krstarit će ulicama od Dubrovnika do Malte od 22. do 29. Kolovoza 2020. godine. Ruta se sastoji od sedam stanica: Dubrovnik – Šibenik – Opatija – Bologna – Bologna – Naples – Syracuse – Malta.

Gledatelji će imati jedinstvenu priliku diviti se luksuznim jurilicama, poput Isdera Imperator 180 I – Mercedes prototip, Lamborghini Aventador SV, Mercedes-Benz SLS AMG, Ferrari 812 Super fast, dva Mercedesa SLS AMG i drugim raritetnim modelima prestižnih brendova: Lamborghini, Ferrari, McLaren itd. Organizatori ističu kako je prototip Isdera izrađen 1980-ih te da je jedan od samo 30 takvih automobila na svijetu!

 

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist