DuList IN

‘LADY S’ I ‘ALL ABOUT U’ Dvije luksuzne ljepotice u gruškoj luci

'LADY S' I 'ALL ABOUT U' Dvije luksuzne ljepotice u gruškoj luci

Dvije luksuzne jahte trenutno se nalaze na vezu u gruškoj luci koja je ovih dana posebno primamljiva ovim luksuznim ljepoticama. U prvom slučaju riječ je o jahti Lady S, koja je pristigla iz Barcelone. Duga je 93 metra, može primiti 12 gostiju u šest soba te 29 članova posade. Dizajnirala ju je tvrtka Michael Leach Design 2019., a koštala je 180 milijuna dolara. U vlasništvu je američkog milijardera Dana Snydera, vlasnika profesionalnog kluba američkog nogometa Washington Readskins.

'LADY S' I 'ALL ABOUT U' Dvije luksuzne ljepotice u gruškoj luciDruga ljepotica koja krasi grušku valu jest jahta ‘All About U’ koja je doplovila iz Makarske, a plovi pod zastavom Cookovog otočja. Duga je 50 metara, visoka impresivnih 163,9 metara te nipošto ne bi mogla proći ispod Mosta dr. Franja Tuđmana. Može primiti 12 gostiju u šest kabina te četiri člana posade.

'LADY S' I 'ALL ABOUT U' Dvije luksuzne ljepotice u gruškoj luciPodsjetimo, u gruškoj luci proteklih su dana boravile i sedamdeset metara duga ljepotica ‘Galactica Super Nova’ ruskog naftnog magnata Vagita Alekperova, ‘Petara’ Berniea Ecclestonea, zatim jahta Seven Sins, a na Batahovini je bila i ‘Faith’, jahta kanadskog modnog milijardera Lawrencea Strolla. Upravo na ovoj jahti prošlog je ljeta Jadranom plovio modni dizajner Thomas Jacob Hilfiger, osnivač Tommy Hilfiger korporacije.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist