Sport

KUP ‘RUŽICA MEGLAJ RIMAC’ Košarkašice Raguse u polufinalu igraju protiv ŽKK Plamen Požega

KUP 'RUŽICA MEGLAJ RIMAC' Košarkašice Raguse u polufinalu igraju protiv ŽKK Plamen Požega

Košarkašice ŽKK Raguse u poluzavršnici Kupa ‘Ružice Meglaj-Rimac’ odmjerit će snage s ekipom ŽKK Plamen iz Požege i to u Dubrovniku. Naime, ovog su četvrtka izvučeni parovi utakmica poluzavršnice Kupa u prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza u Zagrebu. Uz ŽKK Ragusu i ŽKK Plamen Požega snage će odmjeriti i par KK ‘Mursa VROS’ protiv ŽKK Šibenika.

Prema pisanju Hrvatskog košarkaškog saveza, Mursa će igrati protiv Šibenika treći put u kratko vrijeme. Naime, protekle srijede odigrala se zaostala utakmica Lige za prvaka Premijer ženske lige u kojoj je slavio Šibenik, a ovaj vikend se oba kluba sastaju u 7. kolu Lige za prvaka. U tjednu nakon Uskrsa izbornik Ženske seniorske reprezentacije i trener Šibenika Stipe Bralić i pomoćni trener u reprezentaciji i trener Murse VROS Goran Gunjević imat će priliku za treći međusobni ogled.

Ekipa koja ove sezone nije izgubila ni jednu utakmicu – Ragusa, igrat će protiv plamenih cura iz Požege, tako da će se sastati prvi u Ligi za prvaka i prvi u Ligi za ostanak Premijer ženske lige, ističu iz HKS-a.

Inače, utakmice poluzavršnice, napominju iz HKS-a, moraju se odigrati do 6. travnja.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist