Sport

IZ MLADOSTI OSUĐUJU NASILJE Miloš udario Papanastasioua, Obradović u bolnicu poslao Viskovića

IZ MLADOSTI OSUĐUJU NASILJE Miloš udario Papanastasioua, Obradović u bolnicu poslao Viskovića

Nasilju nema mjesta na sportskim borilištima kao niti na tribinama – poručuju iz zagrebačkog vaterpolskog kluba HAVK Mladost, nakon okršaja koji se u bazenu dogodio tijekom utakmice između ovog kluba i dubrovačkog VK Jug Adriatic osiguranja. Naime, kako navode u priopćenju za medije, tijekom utakmice je došlo do neugodnih vodenih okršaja.
-HAVK Mladost osuđuje svaki oblik nasilja, makar se dogodilo u žaru borbe. Naime, na utakmici odigranoj prošle subote, nakon nekoliko uzastopnih provokacija i udaraca ispod vode, igrač Mladosti Lovre Miloš reagirao je na neprikladan način te uzvratio udarac igraču Juga Alexandrosu Papanastasiousu. U trećoj se pak četvrtini dogodio još gori, brutalni napad vaterpolista Juga Paola Obradovića na igrača Mladosti Antu Viskovića kojim ga je poslao u bolnicu i van bazena na više od deset dana, a za koji Obradović nije sankcioniran – navode iz Mladosti.
-Moja reakcija u žaru borbe i uzavrele atmosfere na spomenutoj utakmici bila je neprikladna. Ispričavam se igraču Juga Alexandrosu Papanastasiousu, kao i javnosti te navijačima obje momčadi. Nasilju nema mjesta na sportskim terenima i nadam se da ovakve scene više nećemo gledati – izjavio je Lovre Miloš.
Svi igrači i uprava HAVK Mladosti vjeruju u fair play i pozivaju na smirivanje tenzija te na miran nastavak sezone, zaključuju iz zagrebačkog kluba.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist