Aktualno

Kulminacija priče o sve većem nezadovoljstvu djelatnika Muzeja? Inspekcijski nadzor u Kneževom dvoru!

U Dubrovačkim muzejima, točnije u Kneževu dvoru, u tijeku je izvid iz podučja inspekcije zaštite na radu! Za DuList ovu informaciju potvrdili su iz samog Državnog inspektorata.

Kulminacija je ovo priče koja se sve češće pojavljuje u javnosti o problemima koji se gomilaju unutar ove važne gradske javne ustanove u kulturi, a nezadovoljstvo djelatnika sve je, doznaje DuList, veće – i češće.

Inspekcijski nadzor inspektora rada (u području zaštite na radu) Državnog inspektorata kod poslodavca iz Vašega upita još u tijeku te isti ne možemo komentirati prije okončanja postupka – naglasili su nam iz Državnog inspektorata, a na telefonski upit našeg tjednika razgovor s ravnateljicom Ivonom Michl završio je bez komentara.

Stoga, za konačne informacije ostaje nam čekati kraj postupka i službenu obavijest Državnog inspektorata koju ćemo objaviti po primitku.

Pročitajte još

‘Jednom Grof – uvijek Grof’: Održana skupština specijalne jedinice, predsjednik Nikica Lazarević

Dulist

Trodnevlje u zbornoj crkvi sv. Vlaha u Dubrovniku

Dulist

Hrvatska se predstavlja na sajmu u New Yorku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija