Sport

KRYLOV PORAZIO PERAKA ‘Potukao sam se muški kako sam i obećao’

Dubrovački MMA borac Maro ‘Mean Machine’ Perak izgubio je meč protiv Ukrajinca Nikite Krylova u Donjecku. Sudac je u drugoj rundi prekinuo borbu i proglasio pobjedu Krylova.

-Ljudi potukao sam se muški kako sam i obećao. Nisam osramotio ni sebe ni tim nego baš suprotno. Na početku borbe sam bio bolji, a kasnije mi je nestalo kondicije i sudac je prekinuo u drugoj rundi radi moje neaktivnosti u parteru. Jedva čekam da vidim borbu jer sam uživao u njoj, a i vi ćete kad vidite. Bila je sve osim dosadna. Hvala vam što ste uz mene, a sad ću se potruditi da uz pomoć svojih trenera napravim što više pravih boraca jer nitko od ovih Rusa, Ukrajinaca, Amerikanaca i ostatka svijeta nije bolji od nas. Mogu jedino imati više kondicije i tako nas pobijediti. Da bar borba traje 1 rundu od 3 minute svi bi dobili po guzici. Idemo svuda imamo m…. pozdrav. ps ne znam kako čovjek nije predao na gušenje. Čuo sam ga kako krklja i čekao da tapka. Svaka mu čast – napisao je Perak nakon borbe na Facebooku.

Krylov se na početku karijere kitio nadimkom ‘Capone’, a kasnije ‘The Miner’ (‘Rudar’), iz poštovanja prema svom rodnom gradu Donjecku, središtu rudarske industrije.

Pročitajte još

HRVATSKA A LIGA Izvrstan početak za tim Dubrovnik!

Dulist

Tucak objavio širi popis za EP 2024.

Dulist

DVIJE MEDALJE ZA IGRAČA BK DUBROVNIK ‘Ni Olimpijske igre mu nisu više tako daleko’

Dulist